Home » Gezondheid » Supplementen » Wurm-Ex Natuurlijke wormkuur

Natuurlijke wormenkuur

Kräuter Wurm-ex (Kruiden worm-ex)

Plantaardige ontworming

Een kruidenoplossing die het lichaam niet belast.

Kruiden worm-ex ondersteunt het lichaam preventief tegen vervelende worminfestaties en bij acute besmetting.

 

  • geen chemische toevoegingen

  • alleen natuurlijke grondstoffen

  • geen conserveringsmiddelen

  • 100% biologische kruiden

 

Endoparasieten (wormen) leven in elke hond en elke kat, omdat het dier dient als een tussen- en eindgastheer. Als het dier wordt behandeld met chemische ontworming, komen er veel toxines in het organisme terecht, die daar enorme schade kunnen aanrichten. Ze beschadigen de lever, de darmflora en vallen het immuunsysteem aan. Frequent chemisch ontwormen resulteert in weerstand tegen de middelen, die dan hun effect verliezen.

 

Raadpleeg een dierenarts

Neem altijd contact op met uw dierenarts in geval van een ernstige of aanhoudende worminfectie.

Hoe herken je een worminfectie?

Typische symptomen van een worminfectie zijn een opgeblazen buik, tekortkomingen en ongewenst gewichtsverlies ondanks een goede eetlust, diarree, braken, constipatie, een opgeblazen gevoel en zogenaamde "butt-slippen"

 

De detectie van wormen is mogelijk via een laboratorium waar meerdere fecesmonsters worden ingediend.

 

Anifit Tip:

Wormen zijn het meest actief bij volle maan. We raden aan om een ​​dag voor de volle maan te ontwormen.

Voedingsadvies

Meng de kruiden onder het voedsel.

  • Puppy's / kitten uit de 8e week van het leven: dagelijks ½ theelepel

  • Honden / katten: dagelijks 1 theelepel

  • Honden vanaf 20 kg: dagelijks 2 theelepels

7-daagse kuur, herhaal na 3 weken.

Niet geven aan zwangere dieren.

Info

Zwangere teven moeten tijdens hun zwangerschap een aantal kruiden vermijden. Voorbeelden zijn peterselie, lavas en salie. De alsem stimuleert de baarmoeder en kan vroege weeën veroorzaken. Om deze reden wordt het als voorzorgsmaatregel aanbevolen geen worm-ex aan drachtige dieren toe te dienen.

Ingrediënten

Organische wortelen: de speciale rijkdom aan kaliumzouten leidt tot een snelwerkend vochtafdrijvend effect, terwijl de etherische oliën verantwoordelijk zijn voor de anti-worm eigenschappen.

Organische pompoenpitten: Vitaminen A en C, enzymen en talrijke sporenelementen zijn zacht voor de maag, hebben een laxerend, kalmerend en ontwormend effect (vooral op lintwormen).

Organische knoflook: wormdodend, kiemdodende, bevordert de spijsvertering.

Organische oregano: heeft een antibacterieel effect. Met zijn essentiële oliën en bitterstoffen heeft het een gunstig effect op de spijsverteringsorganen.

Organische gember: vernietigt wormbacteriën, ziektekiemen, bevordert de spijsvertering.

Organische karwij: bevat harsen, vette oliën, tannines, flavonoïden en eiwitten, heeft een antibacterieel effect in de darm. Het kalmeert met geïrriteerde of nerveuze maag, zodat het voedsel beter wordt verteerd. Karwij ondersteunt ook de lever- en galfunctie en elimineert een onaangenaam gevoel van volheid na het eten.

Organische kurkuma: "India heilige plant." Het heeft veel positieve eigenschappen, het heeft bijvoorbeeld ... antioxidant, immuunversterkend, verzachtend en krampstillend voor de spieren van de maag en darmen, worm en kiemdodend.

Organische duizendbladbloemen stimuleren de galproductie werken krampstillend.

Organisch bijenpollen is een rijke bron van natuurlijke vitaminen, mineralen, eiwitten, evenals aminozuren, enzymen en co-enzymen. Ze bevatten natuurlijk antibioticum, antihistaminica en hebben belangrijke antioxiderende eigenschappen.

Organische kokosnootvlokken bevatten laurinezuur (hoofdvetzuur in kokosolie) en hebben een antimicrobieel effect tegen bacteriën, schimmels en gisten en virussen. Het hoge gehalte aan vezels heeft een licht laxerend effect.

Biologische alsem: is een van de belangrijkste bittere kruiden die worden gebruikt om de spijsvertering te versterken en is worm-moord.

Samenstelling

Biologische wortelen, biologische pompoenpitten, biologische knoflook, organische oregano, biologische gember, biologische komijn, biologische kurkuma, organische duizendbladbloesem, organische bijenpollen, biologische kokosvlokken, biologische vermout

Analytische ingrediënten

Ruw eiwit 24,80%, Ruwe oliën en vetten 9,39%, Ruwe celstof 7,63%, Ruwe as 7,52%

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is BIO-gecertificeerd door BCS ÖKO Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en ISO 9001 gecertificeerd door TÜV Süd Management Service GmbH.

Productgegevens

Blik met 140 g

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.