Home » Gezondheid » Supplementen » Blase-Fit

Blase-Fit

Blase-Fit

Kruidenondersteuning voor het urogenitale kanaal

Via het urinestelsel wordt de in de nieren gevormde urine in de blaas geleid en vervolgens via de urethra naar buiten afgevoerd. De blaas zelf is een zeer elastische, waterbestendige opvang die urine verzamelt tussen het urineren. Een sluitspier op de kruising tussen de urethra en de blaas zorgt voor de retentie van de urine.

Bij de controle van het urinewegstelsel en in het bijzonder bij de gecontroleerde eliminatie van water zijn talrijke hormonen betrokken. Bij toenemende leeftijd van de dieren verandert de hormoonbalans echter ook, wat ertoe kan leiden dat de sluitspier zijn taak niet langer optimaal kan uitvoeren.

Het resultaat kan zijn dat de dieren urine verliezen zonder dat ze dit merken of van plan zijn. Hoewel de meeste meldingen van blaaszwakte bij oudere, gecastreerde teven, maar ook kunnen ongecastreerde dieren kunnen hier last van hebben.

Ons product "Blase Fit" met zijn organische kruiden dient ter ondersteuning van de urineweg functie.

Leeftijdsgebonden urineverlies of incontinentie mag niet worden verward met opzettelijke of onbewuste onzuiverheden. Dergelijk gedrag komt vaker voor bij katten die urine laten vallen op ongewone locaties. Deze gevallen kunnen een reactie zijn op ongewenste veranderingen in de omgeving of emotionele stress.

Aangezien de redenen om urineverlies of incontinentie zeer verschillend kunnen zijn, raden wij u ter verduidelijking dit met de dierenarts te bespreken als men de indruk krijgt dat dit gedrag niet tijdelijk is of niet oplosbaar is met het ondersteunende kruidenmiddel op zich.

Met een mix van kruiden (100% biologische kwaliteit) biedt Blaas Fit een manier om het evenwicht in de voeding in evenwicht te brengen en kan het lichaam helpen bij zijn zelfregulatie.

 

Voedingsaanbeveling (per dag)

  • Honden tot 10 kg: half gecoat theelepel (ongeveer 1,5 g)
  • Honden tot 20 kg: één gecoat theelepeltje (ongeveer 3,5 g)
  • Honden tot 30 kg: 1,5 afgestreken theelepels (ongeveer 5 g)
  • Honden tot 40 kg: 2 afgestreken theelepels (ongeveer 7 g)
  • Katten: half gecoat theelepel (ongeveer 1,5 g)

Samenstelling

100% biologische kruiden

Bevat esp. biologische pompoenpitten, biologische astragalus, biologische rozenbottel, organische Moringa, biologische granaatappel, biologische heermoes, biologische anijs, biologische kurkuma en biologische kamille.

Analytische ingrediënten

22,9% ruw eiwit, 20,7% ruw vet, 9,0% ruwe vezel, 6,4% ruwe as

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is BIO-gecertificeerd door BCS Öko-Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en

ISO 9001 gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Productgegevens

Aanvullend diervoeder voor honden en katten
Het blik moet koel en droog worden bewaard vanwege het hoge oliegehalte.
Blik met 140 g