Home » Gezondheid » Supplementen » Augenrein

Augenrein

Augenrein / Ogenreiniger

Is de vacht rondom de ogen van uw hond verkleurd? Is het traanvocht rood tot bruin gekleurd? Heeft uw hond roodachtige of bruine vlekken rond zijn bek of komen er vlekken wanneer hij zich likt?

 

Niet alle honden hebben problemen met verkleuringen door het traanvocht. Bij honden met een donkere vacht is dit vaak niet zichtbaar


Helaas hebben honden met een witte of lichtgekleurde vacht vaker last van verkleuringen door tranende ogen.

 

De verkleuring ontstaat doordat de darmflora niet meer in balans is en daardoor ontstaat een afwijking van de PH-waarde. Sommige afwijkingen in de zuurgraad worden veroorzaakt door onjuiste voeding, maar kan ook ontstaan door genetische aanleg.

 

Doordat bacteriën in deze toestand zich goed kunnen ontwikkelen en deze ook in het speeksel zit ontstaan de vlekken door likken ook in de vacht.

 

Een mix van kruiden heeft precies het juiste effect om het dier te helpen. De genezende eigenschappen van deze planten hebben een positief effect op de PH-waarde en bovendien een ontstekingsremmende werking.

 

Door de ondersteuning versterkt het immuunsysteem en dat leidt tot het gewenste resultaat.

  • zonder toevoegingen
  • zonder antibiotica,
  • zonder vulstoffen,
  • zonder conserveermiddelen

 

Anifit Augenrein is een mix uit uitsluitend kruiden zonder verdere toevoegingen. Puur Natuur

 

Het resultaat is na 1 tot 2 maanden zichtbaar. Nieuwe bacteriën kunnen niet meer ontstaan en de oude, verkleurde haren zijn gereinigd, eruit geknipt of uitgegroeid na ongeveer 4 weken.

 

Voor het beste resultaat is een voorwaarde dat er een natvoer gegeven wordt zonder conserveringsmiddelen en smaakversterkers.

Voedingsadvies

In de eerste week, drie dagen achter elkaar een halve theelepel aan het eten toevoegen. (Voor honden tot 10 kg, slechts een kwart theelepel toevoegen.)

In de tweede week, twee dagen achter elkaar en in de derde week op één. Daarna, indien nodig nog één keer per week.

samenstelling

Kurkuma, basilicum, zwarte peper-extract

Analytische ingrediënten

13,2% ruw eiwit, 2,3% ruwe oliën en vetten, 10,1% ruwe as, 9,6% ruwe vezel, 9,8% vocht

Productgegevens
Aanvullende diervoeding voor honden en katten
Pot met 75g