Home » Gezondheid

Er zijn verschillende problemen bij honden en katten die te maken hebben met voeding maar ook andere problemen zoals wormen en teken kunnen erg vervelend zijn.

Hier vind je diverse problemen waarbij we je wellicht behulpzaam kunnen zijn.

 

Overgewicht bij honden

Overgewicht bij honden is een echte beschavingsziekte geworden. Bijna elke tweede volwassen hond in Nederland is volgens schattingen van experts te dik of heeft zelfs obesitas (overgewicht)! Een angstaanjagend gegeven.

Lees meer »

Kalmeringsmiddel voor hond en kat

Een natuurlijk kalmeringsmiddel is de perfecte oplossing voor een hond en kat met stress. Pro Relax is zo’n middel, Het bestaat uit diverse plantenextracten die ervoor zorgen dat de lichamelijke en geestelijke belasting kan worden verhoogd. Dit middel bestaat uit het volgende:

Lees meer »

Allergieën

Vele honden en ook katten hebben te maken met allergieën. Een allergie voor voedsel kan worden veroorzaakt doordat er bijvoorbeeld vlees wordt verwerkt wat eigenlijk niet meer geschikt is om te verwerken voor mensen maar nog steeds gebruikt mag worden om voer voor dieren te maken. Je kunt hierbij denken aan een dier wat antibiotica heeft gehad.

Lees meer »