Home » Gezonde voeding

Gratis voedingsconsult

Elke hond en elke kat is anders. De één sport graag, de ander wil alleen maar knuffelen en sommigen willen gewoon op de bank liggen.Juist omdat alle dieren verschillend zijn bespreken we graag in een persoonlijk gesprek wat uw dier nodig heeft. DIt kan per telefoon, e-mail, WhatsApp maar ook via Skype of Facetime en zodra het weer mogelijk is komen we ook graag weer bij u op bezoek.

Het gesprek is kosteloos en biedt je inzicht in wat honden en katten daadwerkelijk nodig hebben.

WIl je een gratis consult of wil je graag meer weten over gezonde voeding dan hoor ik je graag.
Bel of stuur een bericht via WhatsApp 004917621360513

Of stuur een email en ik antwoord zo snel mogelijk

Gezonde voeding voor hond en kat

Wat is gezonde voeding en hoe weten we wat gezonde voeding is. We horen veel en er wordt veel beweerd maar hoe kunnen we de bomen door het bos zien.
Om te zien wat honden en katten nodig hebben moeten we terug naar de basis.

Elk dier behoort tot 1 van de volgende groepen

  • Carnivoren
  • Herbvoren
  • Alleseters

Meestal kun je aan het gebit zien in welke categorie een dier hoort en ook aan de lengte van de darm.

Honden en katten behoren tot de vleeseters en dit betekent dat hun voedsel voornamelijk uit vlees bestaat. Uiteraard kunnen ze ook ander voedsel verdragen, denk maar aan de maaginhoud van een komijn of muis, maar ook aan de botten en organen. Voedingsstoffen halen ze uit het hele dier, zo halen ze uit botten calcium en natrium uit bloed.

Goed voedsel zorgt ook voor goede ontlasting. Niet teveel, goede kleur en goede vorm.

Dit is een hele beknopte uitleg, mocht je meer willen weten dan nodig ik je van harte uit om in een live- webinar meer te ervaren. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte gehouden te worden.

 

Dr. Thomas Brandner CEO en eigenaar over Anifit

Anifit vindt dat honden en katten het voedsel dat ze vroeger in de oorspronkelijke omgeving gewend waren nog steeds moeten hebben.

Anifit doet er alles aan om de oorspronkelijke prooi van honden en katten te benaderen en dit aan de dieren te geven omdat ze dan alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben. Het mengsel van vlees, gevogelte en/of vis wordt met groenten en andere bijgerechten zo aangepast dat het voldoet aan de behoefte van de dieren.

Het verse vleesgehalte van Anifit ligt tussen de 90% en 99%.

Het succes bewijst ons gelijk, de meeste dieren die overgezet zijn op Anifit zijn meestal al na twee tot drie weken fitter, gezonder en leveren hogere prestaties.

Gezonde dieren hebben een hogere kwaliteit van leven en een hogere leeftijdsverwachting.

 

Natuurlijke smaak

De heerlijke smaak van de Anifit-menu's komen van de goede en verse kwaliteit. Er worden geen smaakversterkers, lokstoffen en suikers toegevoegd. De smaak is goed en het doet goed!

Levensmiddelenkwaliteit

Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn van levensmiddelenkwaliteit. Wij geven onze honden en katten dezelfde kwaliteit waar wij onszelf ook mee voeden.

Met 90-99% vers vlees

We vullen de voerbak met lekker veel vers vlees en heerlijke bijgerechten! Precies waar honden en katten van houden en zoals het door hen het beste kan worden verteerd.