Home » Gezonde voeding

Gratis voedingsconsult

Elke hond en elke kat is anders. De één sport graag, de ander wil alleen maar knuffelen en sommigen willen gewoon op de bank liggen. Wij geven u graag advies over de voeding van uw hond en/of kat. Wilt u een gratis consult of hebt u een vraag?
Bel of stuur een bericht via WhatsApp 004917621360513

Of stuur een email en ik antwoord zo snel mogelijk

Gezonde voeding

Dr. Thomas Brandner CEO en eigenaar over Anifit

Anifit vindt dat honden en katten het voedsel dat ze vroeger in de oorspronkelijke omgeving gewend waren nog steeds moeten hebben.

Anifit doet er alles aan om de oorspronkelijke prooi van honden en katten te benaderen en dit aan de dieren te geven omdat ze dan alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben. Het mengsel van vlees, gevogelte en/of vis wordt met groenten en andere bijgerechten zo aangepast dat het voldoet aan de behoefte van de dieren.

Het verse vleesgehalte van Anifit ligt tussen de 90% en 99%.

Het succes bewijst ons gelijk, de meeste dieren die overgezet zijn op Anifit zijn meestal al na twee tot drie weken fitter, gezonder en leveren hogere prestaties.

Gezonde dieren hebben een hogere kwaliteit van leven en een hogere leeftijdsverwachting.

 

Natuurlijke smaak

De heerlijke smaak van de Anifit-menu's komen van de goede en verse kwaliteit. Er worden geen smaakversterkers, lokstoffen en suikers toegevoegd. De smaak is goed en het doet goed!

Levensmiddelenkwaliteit

Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn van levensmiddelenkwaliteit. Wij geven onze honden en katten dezelfde kwaliteit waar wij onszelf ook mee voeden.

Met 90-99% vers vlees

We vullen de voerbak met lekker veel vers vlees en heerlijke bijgerechten! Precies waar honden en katten van houden en zoals het door hen het beste kan worden verteerd.